El Barça guanya el Minsk
@FCBfemeni

El Barça ha guanyat clarament el Minsk per 5 a 0 i s’apropa als quarts de final de la Lliga de Campions. Tots els gols han arribat a la primera part.

El Barça encarrila l’eliminatòria

El Barça ha sortit disposat a solucionar l’eliminatòria en els primers minuts, s’ha abocat sobre la porteria de les bielorusses i en el minut 6 Oshoala ha marcat l’1 a 0. Les blaugrana, molt superiors, han generat diverses ocasions i els gols, que haurien pogut ser més, han anat caient un rere l’altre. De fet, del minut 20 al 26 les noies de Lluís Cortés han marcat tres gols. Marta Torrejón i Aitana Bonmatí, que n’ha fet dos, han col·locat el 4 a 0 en el marcador. I abans del descans Mariona hauria pogut fer el cinquè, però ha fallat el llançament d’un penal.

Falta efectivitat

En els primers minuts de la segona part el Minsk ha intentat igualar el partit i en certs moments, poquets, ho ha aconseguit, però ràpidament les blaugrana han tornat aconseguir el domini i el control total del matx. Les de Lluís Cortés han generat un bon grapat d’ocasions, però els ha faltat l’efectivitat que han tingut en els primers 45 minuts. A les acaballes de l’enfrontament Jennifer Hermoso ha fet el 5 a 0 definitiu.

El partit de tornada a Bielorússia serà el dimecres 30 d’octubre.