El Sant Andreu ha superat el Navarra en la 4a jornada de la Lliga Premaat masculina de waterpolo. Els andreuencs han superat els seus rivals gràcies a un últim quart, en què han aconseguit marcar tres gols. Aquesta és la segona victòria de la temporada que col·loca els de Juan Carlos Sanchón en sisena posició de la classificació.

Sentència en l’últim quart

El partit entre els andreuencs i navarresos ha estat molt igualat fins al final. Després d’un primer quart amb un parcial de 4 a 3 per al Sant Andreu, en el segon, les defenses s’han posar sèries per acabar amb empat a 1. A la represa s’ha mantingut la tònica igualada amb un 2 a 3 que deixava amb empat el partit i tot per decidir en l’últim quart. Ha estat llavors quan els homes entrenats per Juan Carlos Sanchón han demostrar ser superiors a la piscina Pere Serrat amb un parcial de 3 a 0 que ha donat la victòria als andreuencs per 10 a 7. Iago Bofill, amb dos gols, ha estat considerat l’MVP de l’enfrontament.