CE Mediterrani

El CE Mediterrani ha guanyat el Sant Feliu per 19 a 9 en el partit de la tercera jornada de la Lliga Premaat femenina de waterpolo. La portera del Medi, Paula Rutgers ha estat nominada la millor del partit.

El CE Mediterrani s’escapa en el segon quart

El partit ha començat igualat entre les santsenques i les santfeliuenques. El resultat al final del primer quart ha estat d’empat a dos gols. En el segon quart el Medi ha agafat distància en el marcador amb un parcial de 5 a 2, que ha deixat el 7 a 4 en el descans.

Esports#SantFeliu @rivassalvador

El dos últims quarts per al Medi

El tercer quart ha començat molt bé per al Mediterrani, ja que també s’ha imposat per 7 a 3, i ha ampliat així el resultat al final del quart a 14 a 7. El darrer període també ha estat per a les santsenques amb un parcial de 5 a 2, que ha deixat el resultat final del partit de 19 a 9.