El Júpiter i el Sant Andreu han jugat un amistós de pretemporada al Municipal la Verneda. Els quadribarrats s’han imposat per 2 a 3 després de perdre la setmana pasada contra el filial de l’Espanyol.

El Sant Andreu s’emporta una primera meitat disputada

Els andreuencs han començat la primera meitat buscant avançar-se en el marcador, cosa que han fet al minut sis amb un gol de Ferron. Després del gol, el Júpiter ha intentat construir jugades des de darrere, però la pressió alta dels quadribarrats ha dificultat la circulació de pilota dels locals. El Sant Andreu ha generat perill per la banda esquerra amb passades a l’espai cap a Baquero, el jugador cedit de l’Espanyol B. Precisament, després d’una bona combinació amb Manu Lanzarote, ha estat Baquero qui ha marcat el 0 a 2. El matx ha continuat amb la mateixa dinàmica fins que al minut 34, Eric ha marcat l’1-2 en una molt bona jugada de l’equip local. Els ànims del Júpiter han crescut després del gol i això s’ha vist reflectit en el seu joc. Els locals han tingut bones possessions i han augmentat l’intensitat, però la primera meitat ha finalitzat amb l’1-2.

Una segona part amb la mateixa dinàmica que la primera

La segona part ha començat amb els d’Azparren molt endollats. Al minut 50, Ton ha estavellat una pilota al travesser després d’una errada del porter local, que ha deixat al 10 dels quadribarrats sol davant porteria. El Júpiter ha buscat l’empat i, després d’una molt bona jugada col·lectiva, Ricki no ha pogut superar David Aragon al minut 56. Els de Javi Cuesta han aconseguit la igualada al minut 63 amb un bon xut des de fora de l’àrea de Gil. L’alegria dels gris-i-grana ha durat poc. Amb una molt bona jugada individual de Juanan, que ha entrat a la segona meitat, s’ha arribat al 2-3 pels andreuencs al minut 66. Izan ha hagut de ser substituït per una lesió al minut 69. En l’últim quart d’hora de partit, els de Javi Cuesta han posat una marxa més i han generat bones ocasions de gol. Tot i això, Baquero ha pogut augmentar l’avantatge pels andreuencs, però el partit ha finalitzat amb el 2-3.