I3 Ventures
@Catradioesports

L’administrador d’I3 Ventures, l’empresa que fins dimarts treballava monitoritzant les xarxes socials al Barça, Carlos Ibáñez, ha negat que generessin continguts difamatoris i també ha desmentit les xifres que s’han publicat fins ara del seu contracte amb el Barça.

I3 Ventures diu que no generava continguts

En una entrevista al programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’ Ibáñez ha volgut posar llum a l’afer que s’ha anomenat “Barçagate”. Ha assegurat que “l’encàrrec del Barça en cap moment va ser de crear continguts negatius ni positius”. L’administrador d’I3 Ventures ha explicat que “nosaltres no generem continguts”, per tant, s’ha desvinculat dels continguts insultants contra jugadors i diferents persones properes a l’entorn blaugrana. Ibáñez ha dit que ells només es dedicaven a monitoritzar i analitzar les xarxes socials del Barça.

“El preu no ha estat d’un milió”

Una altra de les polèmiques d’aquests dies és el preu que va pagar el club a l’empresa I3 Ventures. L’administrador ha negat que el preu fos d’un milió d’euros. Ha afirmat que “hem cobrat 198.000 euros anuals. I donem servei al club des del novembre del 2017”. Ibáñez ha continuat dient que desconeix si el club treballa amb d’altres empreses que donin serveis a les àrees digitals, però creu que seria normal que ho fes. Ha explicat que “l’últim contracte va ser firmat el novembre del 2019”.

“Serveix per atacar la directiva”

Per Ibáñez una de les raons de tota aquesta polèmica és “munició per atacar la directiva”. L’administrador ha seguit ampliant aquesta línia argumental dient que “hi ha una intencionalitat d’utilitzar tot això com part d’un procés de precampanya”. Finalment ha afirmat que “és una operació amb intencionalitat política. No és espontània. Vull pensar que el soci no s’ho empassarà”.