El Grup Barna ha presentat els equips de la temporada 2019-2020. L’escenari, com és habitual últimament, ha estat el parc del Clot. En total, hi ha més de 30 equips des de l’escola d’iniciació i fins a la categoria absoluta, tant masculins com femenins.

Grup Barna i els valors del bàsquet

El Grup Barna, que té una tradició llarga al bàsquet de casa nostra, es va formar l’any 1965, i el foment d’aquest esport és un dels objectius del club barceloní. Per aquest motiu un dels aspectes que més es cuida és la base. Des de l’escola d’iniciació, amb nens i nenes d’entre quatre i nou anys, fins a les categories superiors, la formació esportiva i de valors és molt important. També tenen un equip d’especial Olympics, el Magics-Grup Barna, una imatge més del format integrador dels vermells-i-negres. El club barceloní juga els seus partits com a local a La Nau del Clot, a dins del mateix parc del Clot.

 

Els objectius del club

El principal objectiu de tot el club Barna és quedar al màxim nivell en totes les categories en les que juguen però sempre acompanyat d’un vessant social. El Club de bàsquet, vol que els 400 nens que hi juguen o estan vinculats al grup tinguin un creixement personal i professional des del punt de vista esportiu.

Un berenar solidari

Coincidint amb La Marató de TV3, l’organització ha fet un berenar solidari on cada aficionat, pares o jugadors ha pogut aportar un granet de sorra a la lluita d’aquest any contra les malalties minoritàries.