L'Espanyol empata amb el Betis
@RCDEspanyol
L’Espanyol segueix sense aixecar el cap i continua com a cuer de la Primera divisió després d’empatar 2-2 amb el Betis a la 17a jornada de Lliga. Van passant els partits i se li van esgotant els cartutxos als blanc-i-blaus, ja que amb aquest empat es mantenen a cinc punts de la salvació, però queda una jornada menys.

Primera meitat amb victòria parcial perica

L’Espanyol ha entrat al partit adormit, no s’havia complert el minut 4 de partit quan l’exespanyolista Borja Iglesias ha foradat la porteria amb un magistral cop de cap després d’una bona centrada d’Álex Moreno. Guanyava el Betis i semblava que la dinàmica del partit agafaria el mateix rumb dels anteriors enfrontaments disputats a l’estadi perico, però no ha estat així ja que l‘Espanyol no s’ha enfonsat després d’encaixar el gol. La reacció blanc i blava ha arribat al minut 18 quan Darder ha aprofitat una badada defensiva de la defensa bètica i ha batut Joel amb un xut ras.

Amb l’empat, l’Epanyol ha crescut encara més, una pressió col·lectiva que tancava els espais al conjunt bètic. L’assetjament perico ha arribat al minut 36 i 38 de partit, amb un cop de cap de Marc Roca blocat per la defensa verd-i-blanca i una rematada de Calleri que ha hagut de treure de la porteria el protagonista del primer gol, Borja Iglesias. Es veia venir el segon gol local, i al minut 41 ha arribat la bogeria al RCDE Stadium en una jugada plena d’ímpetu perico. Joel ha aturat una rematada de Marc Roca després d’una falta lateral i en segona instància Bernardo ha marcat amb un solemne cop de cap, fent el 2 a 1.

L’Espanyol deixa escapar la victòria en la segona part

La segona part ha començat com el final de la primera, amb un Espanyol amb un ritme vertiginós i assetjant la porteria de Joel. Al minut 59 l’ha tinguda Bernardo a la sortida d’un córner per ampliar distàncies, però la seva rematada ha marxat fregant el pal. El Betis no estava generant res i per tant l’Espanyol no patia en excés. I com és el futbol, tot i que el Betis havia fet poc, ha tornat a empatar el matx al 67, amb una altra jugada a pilota aturada que Marc Bartra no ha desaprofitat, marcant a plaer davant de Diego López.

S’escalfava l’ambient al RCDE Stadium després de l’empat verd-i-blanc i això ha fet que els de Machín recarreguessin de nou les piles. Darder quasi marca el tercer després d’una boníssima rematada des de fora l’àrea que Joel ha aturat miraculosament. Després d’unes aproximacions més d’un i l’altre equip sense encert de cara a porteria, s’ha arribat al final del partit amb 2 a 2 al marcador. Nou empat de l’Espanyol a casa que deixa escapar una oportunitat d’or de cara a la salvació a la Primera Divisió.