El Martinenc ha guanyat per 73-68 en l’únic derbi de la Lliga regular contra el SESE en el Pavelló Municipal del Guinardó. Els vermells continuen la bona ratxa amb sis victòries consecutives abans d’acabar la primera volta de la Lliga EBA. En canvi, el SESE ha tallat una ratxa de cinc victòries consecutives.

Derbi amb un inici molt igualat

El partit ha començat amb molta igualtat per part dels dos equips barcelonins. En els primers minuts, el SESE ha tingut molt bon joc interior amb molta efectivitat. Els locals, però, no s’han fet enrere i han aconseguit sumar els mateixos punts gràcies a una gran defensa i un bon joc exterior. Àngel Garcia del Martinenc ha estat clau, ja que ha aconseguit fer un parell de triples i ha transformat el resultat del primer quart en un 21-18.  El segon quart també ha estat molt igualat. El resultat a la mitja part ha estat de 37-32 favorable als jugadors  d’Hugo González.

L’últim quart decisiu per a la victòria

Després del descans l’equip visitant ha tornat amb més força i ha aconseguit continuar avançant-se en el marcador. Els de Xavier Pardina han remuntat al final del tercer quart i han aconseguit estar dos punts per davant amb un 49-51.  Al final el Martinenc ha aconseguit la victòria per un ajustat 73-68.

Tots dos equips han iniciat la temporada amb molt bon peu. Els estaven empatats a vuit victòries i tres derrotes i venien de cinc victòries seguides. La propera jornada, el Martinenc anirà a la pista de l’Igualada i el SESE rebrà el Martorell.