El Muntanyesa s’ha endut el derbi davant el Martinenc per 0 a 1. El partit no ha tingut un dominador clar, però un gol d’Erik Pérez a l’inici de la segona part ha donat els tres punts a l’equip de Dani Andreu.

Primera part sense gols

El partit ha començat malament per als interessos dels de Nou Barris, ja que en el minut 7 s’ha lesionat el central Santos. El seu lloc al camp l’ha ocupat Miguel. Cap dels dos equips s’ha fet amb el control de la pilota, tot i que el Martinenc s’ha apropat una mica més a la porteria de Colchero. Canelada primer ho ha provat des de fora l’àrea, després l’ha tingut Ivan García, però el porter de la Monta ha pogut tapar el xut del migcampista. Els vermells han seguit generant ocasions i Ferran Alabau ha xutat una mica massa creuat. El Muntanyesa ha esperat al darrere el seu moment per sortir al contraatac i en els últims minuts de la primera part ha generat un bon parell d’ocasions. Primer amb un xut de Josua des de fora l’àrea, i després ha estat Brian qui ha estat a punt de marcar.

Erik Pérez dona la victòria al Muntanyesa

Només començar la segona part el Muntanyesa s’ha avançat en el marcador. Centrada al segon pal de Brian, que Erik Pérez ha rematat fent el 0 a 1. Els de Nou Barris han tingut el control. En canvi, el Martinenc, tot i que ho ha intentat, no ha trobat la manera de reaccionar. Velillas, amb un xut des de fora l’àrea, hauria pogut fer el segon pels groc-i-negres. Els del Guinardó ho han seguit provant, però han estat incapaços de trobar forats a l’ordenada defensa dels de Nou Barris. L’ocasió més clara per als de Javi Gómez ha arribat en els últims minuts quan Canelada ha enviat la pilota al travesser.

Amb aquesta victòria el Muntanyesa es recupera de la primera ensopegada del curs diumenge passat contra el Santboià i continua líder. El Martinenc encadena la segona derrota i es manté a la part mitjana de la classificació.