L’Europa s’ha imposat per 2 a 0 al Manresa en el partit de la setzena jornada de la Tercera Jornada que s’ha disputat al Nou Sardenya. El gran protagonista del partit ha estat l’escapulat Sergi Pastells que ha marcat els dos gols del seu equip i ha tingut les ocasions més clares del partit

L’Europa sentencia el partit gràcies a Sergi Pastells

Els graciencs han sortit intensos i han generat diverses ocasions de gol. El premi a la insistència ha arribat just després del quart d’hora de joc, quan Sergi Pastells ha aprofitat un rebuig d’un xut seu per fer l’1 a 0. Els de Vilajoana han tingut el control del partit. Han portat la iniciativa i han impedit que el Manresa s’apropés a la porteria de Marc Priego. El gran protagonista en aquesta primera part ha estat Sergi Pastells. El lateral dret, que davant els manresans ha jugat d’extrem, ha estat un autèntic malson per a la defensa visitant. I en el minut 34 ha marcat el 2 a 0. Just abans del descans Pastells hauria pogut fer el tercer i gairebé sentenciar el partit.

Segona part sense gols

A la represa el guió del partit ha canviat. El Manresa s’ha fet amb la pilota i ha portat el pes del partit, però no ha acabat de generar ocasions clares de perill. L’Europa ha esperat sortir al contraatac i Jordi Cano ha estat el jugador més incisiu. Abans de la mitja hora una jugada del davanter escapulat l’ha acabat rematant Gabi López ajustada al pal. Fins al final els escapulats han sabut aguantar el resultat i no han tingut ensurts d’última hora. Tres importantíssims per l’Europa que torn al camí de la victòria després de tres empats.