El JAC Sants ha superat el CB Roser per 81 a 72 en la 12a jornada de la Lliga EBA. Amb aquesta victòria els santencs segueixen a la meitat de taula i poden respirar més tranquil·lament. El Roser ha plantejat un partit molt seriós en tot moment, però s’ha vist superat a nivell d’intensitat en el tercer quart. Després de la derrota segueixen cuers a la classificació.

Primera part amb dues cares

El primer quart l’ha guanyat el Roser amb un parcial de 14 a 23. Ha plantejat un joc coral i ha encistellat des de diverses posicions amb molta efectivitat, sobretot des de la línia de tres. El JAC Sants ha canviat el xip al segon període, quan ha plantejat una defensa zonal molt dura i no ha deixat pràcticament opcions de segones jugades al Roser gràcies al bon tancament del rebot defensiu. La intensitat defensiva i ofensiva dels d’Albert Gómez ha permès arribar al descans amb empat al marcador (37 a 37).

Els santencs no baixen el llistó defensiu en la segona part

A la represa el JAC Sants no ha afluixat el seu nivell defensiu i ha mantingut el ritme anotador del segon quart. El Roser ha intentat plantar cara per almenys apropar-se al marcador, però el cadenat defensiu del conjunt local no ha donat cap mena de treva, arribant així al final del tercer quart amb el resultat de 61 a 49 després d’un parcial de 24 a 12 a favor dels santencs.
L’últim quart ha estat similar al tercer, amb els del Poblenou que seguien lluitant per retallar distàncies al marcador i amb un JAC Sants que continuava amb el seu bon balanç atac-defensa. Finalment els locals s’han emportat la victòria per 81 a 72.