El Barça d’handbol ha aconseguit la novena Copa Asobal consecutiva, la desena de les últimes onze edicions. Un títol més per a un equip, el que dirigeix Xavi Pascual, que sembla no tenir rival en categoria estatal. De fet, amb aquest ja són 37 els títols dels 47 possibles que ha sumat l’entrenador barceloní des que es va fer càrrec de l’equip el febrer del 2009. Amb aquest títol de la Copa Asobal, el club blaugrana n’ha aconseguit exactament la meitat, un total de 15 de les 30 edicions que s’han disputat.

Copa Asobal per la via ràpida

El Barça buscava un nou trofeu davant el mateix rival que la temporada passada, el CD Bidasoa Irun, a qui ha superat per un clar 30 a 22 al Pavelló Huerta del Rey de Valladolid. El conjunt basc només ha pogut posar en problemes els barcelonistes a l’inici de l’enfrontament. Després dels primers 10 minuts i amb 4 a 4 en el marcador, els de Xavi Pascual han començat a imposar la lògica i a marcar les diferències en el matx. En el descans, i amb un bon treball defensiu, els blaugrana guanyaven per 16 a 10.

Copa Asobal Barça Bidasoa
@FCBarcelona

Segona part per ampliar diferències

A la segona meitat el Barça ha continuat ampliant diferències i ha mostrat bona part de l’arsenal ofensiu d’un equip que no té rival. L’entrenador blaugrana ha aprofitat per donar minuts a tots els jugadors i per sumar un nou títol, el quart de la temporada després de la Supercopa de Catalunya, la d’Espanya i el Mundial de Clubs.