La final de Copa al Benito Villamarín

La final de la Copa del Rei

d’aquest any ja té seu. Es jugarà el dissabte 25 de maig al Benito Villamarín, Sevilla. Ho ha anunciat la Federació Espanyola de Futbol.

La final de la Copa del Rei es jugarà una setmana més tard que acabi la Lliga, quatre dies abans de la final de la Lliga Europa i set dies abans de la final de la Champions, que aquesta temporada serà al Wanda Metropolitano.

El Benito Villamarín, amb capacitat per a 61.000 espectadors

El Benito Villamarín és el camp del Betis

. És un estadi amb capacitat per a 60.720 espectadors i és la primera vegada a la seva història que el camp acollirà la final del torneig del KO. Aquest cop la Federació no ha volgut esperar a conèixer els noms dels dos finalistes de la Copa per anunciar el camp on es jugarà la final i ho ha comunicat amb mesos d’antelació.

La final de Copa al Benito Villamarín

El Betis, després de saber-se que el seu camp és la seu de la final de la Copa, tindrà una motivació més per intentar-hi arribar. L’equip andalús està classificat per als quarts de final de la competició i en el partit anada va empatar a 1 al camp de l’Espanyol. Aquest dimecres, a les 19.30 h, es jugarà la tornada al Villamarín.