L'Espanyol cau davant el Madrid
@RCDEspanyol

L‘Espanyol ha pagat molt car un inici dolent contra el Madrid i ha acabat perdent a Cornellà-el Prat per 2 a 4. És la tercera derrota consecutiva després de perdre davant la Reial Societat i l’Eibar.

L’Espanyol, a remolc

Els blancs han aprofitat un inici molt dolent de l’Espanyol per avançar-se amb dos gols. El primer l’ha fet un Benzema en estat de gràcia, que, això sí, ha vist com la defensa periquita deixava entrar Modric fins a dintre de l’àrea. El croat ha xutat i Benzema ha caçat el refús. El segon ha estat obra de Sergio Ramos, que ha superat Diego López amb una rematada amb el cap.

Baptistao hi posa emoció

Només s’havien 15 minuts i l’Espanyol ja perdia 0 a 2. Una distància que semblava sentenciar el matx, però aleshores ha aparegut Baptistao per afusellar Cortois. El brasiler, molt criticat per la seva falta de punteria, no ha fallat davant el porter blanc. La resta de la primera meitat ha estat un intercanvi de cops del qual els blancs han sortit guanyadors. De nou, Benzema ha ampliat diferències en el temps afegit.

Sense reacció a la represa

L’Espanyol no ha tret la rauxa necessària per causar problemes al Madrid i els blancs s’han dedicat a temporitzar el partit. De fet, Gareth Bale ha fet el quart tot just entrar al terreny de joc. Els de Rubi podrien haver llençat la tovallola però l’expulsió de Varane al minut 70 els ha ofert un bri d’esperança. Rosales, amb l’ajut del VAR, ha retallat diferències, però els dos gols inicials han estat una llosa que els periquitos no han pogut aixecar.