El Martinenc ha empatat davant el Prat a 0 i veu com es mantenen les bones sensacions que va donar en l’empat al camp del Figueres de la jornada anterior.

El Prat surt més endollat

Els de Pedro Dólera han sortit més concentrats i ràpidament s’han fet amb el domini del joc. De fet, Juanmi ha estat providencial evitant el gol de Sergi Moreno al minut 6. El Martinenc ha aguantat les escomeses visitants i ha tranquil·litzat el partit, que s’ha tornat un pèl ensopit. Javi Sánchez ha estat el primer a provar-ho per part dels diables, però sense punteria. La primera meitat ha acabat com ha començat, amb una ocasió del Prat. El xut de Puchi ha marxat per sobre del travesser.

Juanmi salva un punt

El Prat ha intensificat l’assajament a l’àrea vermella a la represa però s’han topat amb un Juanmi estel·lar. Primer ha estat Poves qui ha vist com el seu xut el rebutjava el porter del Guinardó, i després Sergi Moreno, que ha vist com la seva  rematada es tornava a trobar amb Juanmi. El mateix Moreno ha xutat massa creuat davant Juanmi, que ha estat el millor dels seus i els ha permès sumar un punt davant tot un aspirant a play-off.