El Sant Andreu s’ha imposat al Reus B al Narcís Sala per 3 a 1. Els de Mikel Azparren es retroben així amb la victòria després de perdre al camp del Santboià la jornada anterior. És el tercer triomf consecutiu dels quadribarrats al Narcís Sala. Josu, amb un doblet, ha estat el protagonista del partit.

Gran inici quadribarrat

Els de Mikel Azparren han començat molt fort i han collat el Reus a la seva àrea, però sense encert. Fins que Josu, al minut 28, ha engaltat la pilota des de fora de l’àrea per encetar el marcador amb un autèntic golàs. El Reus B ha intentat reaccionar i ha tingut una ocasió per empatar, però al descans s’ha arribat amb la victòria per la mínima dels andreuencs.

El Sant Andreu suma tres punts importantíssims

A la represa els quadribarrats han seguit dominant i generant perill, però el segon dels barcelonins no ha arribat de jugada, sinó a pilota aturada. Excel·lent llançament de falta de Josu, que ha significat el 2 a 0. El mitja punta del Sant Andreu signava d’aquesta manera un doblet. Els reusencs han retallat diferències en el minut 87. Oribe marcava el 2 a 1. Però al Narcís Sala no hi ha hagut gaire temps pel patiment, ja que en el minut 91 Guillem Escarabill ha fet el 3 a 1 definitiu.