L’Europa ha empatat a un davant el San Cristóbal. És el quart empat consecutiu dels escapulats al Nou Sardenya. Fode ha fet l’1 a 0, però Tom a les acaballes del partit ha fet l’1 a 1 definitiu. Ara l’Europa és vuitè amb 36 punts.

Primera part sense gols

A la primera part els graciencs han disposat de diverses ocasions. Gairebé totes han arribat amb xuts des de fora de l’àrea. Ho han provat Alfons Serra, Jordi Martínez i també Castell en el llançament de falta, però cap ha acabat amb l’objectiu del gol. L’oportunitat més clara per a l’equip de David Vilajoana l’ha tingut Fode, però la rematada de l’extrem escapulat ha sortit per sobre el travesser. El San Cristóbal ha generat poc perill. L’únic xut a destacar l’ha fet Marc i la seva rematada ha sortit llepant el pal. A la mitja part el marcador era el mateix que a l’inici del partit, 0 a 0.

L’Europa torna a empatar

La segona part ha començat ben diferent de la primera, ja que només havien passat set minuts quan Fode ha marcat l’1 a 0. El davanter ha rematat en el segon pal. El San Cristóbal ha reaccionat i ha estat a punt d’empatar, però Priego ha tret una mà fantàstica per evitar el gol de Prado. El partit s’ha obert i ha estat més entretingut per als aficionats, que haurien pogut veure el segon de l’Europa, però el xut d’Uri el salva el defensa Prado. I quan faltaven cinc minuts per al final del partit ha empatat el San Cristóbal. Tom amb un xut creuat ha superat Priego per fer l’1 a 1 final.