L’Espanyol B

ha frenat la bona progressió contra l’Hèrcules i no ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva. Els homes de David Gallego s’han vist superats per un conjunt ordenat i ple d’ofici. Tot i la victòria visitant el partit ha estat molt igualat i amb alternatives per als dos conjunts.

L’Hèrcules colpeja primer

L’Hèrcules ha tingut un parell d’aproximacions, però ha estat Emana el que ha encetat el marcador. Ha pogut rematar una passada de Chechu Flores. L’Espanyol B no s’ha arronsat i, en una bona combinació entre Nil i Moha, l’àrbitre ha assenyalat penal a Max. Salto ha transformat des dels 11 metres.

L’estratègia, el detall que ha decantat la balança

L’estratègia ha condemnat els blanc-i-blaus a la segona meitat. Pablo ha estat murri i ha caçat una pilota morta per avançar de nou l’Hèrcules. Els esforços per empatar del filial espanyolista no han servit de res i el marcador ja no s’ha mogut.

Els entrenadors destaquen el planter

Lluís Planagumà

, exentrenador periquito, ha lloat el planter espanyolista perquè el primer equip s’està nodrint del jugadors del filial. En la mateixa línia s’ha pronunciat David Gallego, molt orgullós de l’actitud dels seus jugadors.