L’Horta ha sumat una nova victòria al Feliu i Codina. Aquest cop s’ha imposat al Santboià per 2 a 0. Els dos gols han arribat a la segona part i els han fet Marc Río i Galeano. Amb aquest triomf els hortencs se situen cinquens a la classificació, a tres punts de la promoció d’ascens.

Primera part sense gols

Primera part força ensopida al Feliu i Codina. Cap dels dos equips ha generat gaire perill. Molt de joc al mig del camp i poques aproximacions clares a les àrees. Qui ha estat més a prop del gol ha estat Jordan, però al final el marcador no s’ha mogut a la primera part.

L’Horta sentencia a la represa

La segona part ha començat més entretinguda. Només havien passat nou minuts quan l’Horta ha inaugurat el marcador. L‘autor de l’1 a 0 ha estat Marc Río. L’anomenat gol de la tranquil·litat no ha arribat fins al tram final del partit. En el minut 87 ha estat Galeano qui ha signat el 2 a 0.

Debut del nou fitxatge, Eric Pimentel

Aquesta setmana l’Horta ha incorporat a Eric Pimentel procedent del Figueres. Al minut 77 de partit ha debutat amb l’equip de Nacho Castro. Pime te clar que l’equip pot disputar el playoff d’ascens. La secretaria tècnica no s’atura i amb casi tota seguretat aquesta setmana anunciaran un altre fitxatge.