El Barça guanya a Girona
@FCBarcelona_cat

El Barça ha guanyat a Girona en un partit que ha tingut un inici clarament blaugrana però que després s’ha capgirat com un mitjó. Els d’Eusebio han pogut empatar però un gegant Ter Stegen ho ha impedit. Finalment, Messi ha fet el segon i els gironins han claudicat.

Semedo marca, Coutinho perdona

L’inici blaugrana ha estat demolidor. Assetjant la porteria de Bono per intentar avançar-se com més ràpid millor i així ha arribat el 0 a 1 de Semedo al minut 9. El lateral ha aprofitat un refús dins l’àrea gironina per xutar amb l’esquerra i avançar els blaugrana. Coutinho ha pogut fer el segon amb un mà a mà en el qual no ha pogut superar Bono. El brasiler segueix amb aquella boira que l’envolta i que fa que no gaudeixi del joc.

El Girona colla el Barça

A partir d’aquí, el Girona ha fet una passa endavant (o fins i tot dues) i ha tingut oportunitats per empatar el matx. Amb els de Valverde groguis, ha aparegut la figura d’un gegantí Ter Stegen per mantenir els seus amb avantatge al marcador. Ni la represa ni tampoc l’expulsió de Bernardo al minut 51 no han variat el partit i el Girona ha continuat fent la seva. Això sí, sense sort.

Messi aplaca la fera

Amb el Barça passant-ho malament, ha aparegut la figura del millor per tranquil·litzar els seus. Messi ha definit com els àngels per sobre de Bono i el Girona ha acabat claudicant. Era el minut 69, però amb un menys i amb els blaugrana asserenats, el marcador ja no s’ha mogut.