Espanyol

L’Espanyol està pendent de tres possibles casos positius de coronavirus per saber si pot viatjar a Tenerife, on aquest diumenge ha de jugar la vuitena jornada de Lliga contra l’equip tinerfeny.

Aquest dissabte a la tarda, les proves PCR

El club ha informat en un comunicat que en la ronda de tests ràpids que s’ha fet aquest dissabte al matí tres membres del primer equip han mostrat un resultat positiu provisional en els tests d’antígens. Davant d’aquest resultat provisional, de manera conjunta amb la Lliga i seguint tots els protocols sanitaris, els membres del primer equip han estat aïllats i a la tarda d’aquest dissabte es farà un nou test PCR a tots els jugadors i membres del cos tècnic del primer equip.

El club recorda que el resultat de les proves PCR que es van fer als membres del primer equip aquest divendres va ser negatiu. Tot i això, i després dels resultats dels tests ràpids d’aquest dissabte al matí, l’equip variarà el pla de viatge a Tenerife i no volarà cap a les canàries aquest dissabte a la tarda tal com tenia previst incialment. Esperarà els resultats de les proves PCR, que es faran aquest dissabte a la tarda, per saber si diumenge es disputa o no el partit contra el Tenerife.