El Barça visitarà Montilivi aquest diumenge, a les 16.15, i ho farà amb la Lliga entre cella i cella. Després de la derrota davant el Sevilla a la Copa, els blaugrana volen continuar mantenint la distància a la competició de la regularitat i Valverde ha tornat a convocar a Messi i Busquets, absents al Pizjuán.

La Lliga és la prioritat

Valverde no s’ha amagat i ha deixat clar que la Lliga és la prioritat. El tècnic ha justificat l’equip que va escollir i que va perdre a l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei i, preguntat per l’absència de Messi, ha avisat que és ell qui té “les dades dels jugadors” i que la resta “pot fer les seves pròpies càbales”.

Fitxatges i Guardiola

Al tècnic li han preguntat pels moviments de la plantilla. Tant pel que fa a les sortides com pel que fa a les arribades. Valverde ha deixat clar que no s’avançarà l’arribada de Todibo perquè seria “sobrecarregar la posició de central”. Pel que fa a De Jong i la trucada que va rebre de Guardiola, el tècnic blaugrana ha respost que se n’ha estranyat ja que “els entrenadors no poden parlar amb jugadors amb contracte amb altres equips.”