@SDEibar

L’Eibar ha golejat l’Espanyol per 3 a 0 en un partit en el qual els periquitos no han fet absolutament res en atac.  La mala imatge oferta pels blanc-i-blaus preocupa perquè acumulen vuit derrotes en nou jornades i ja són a només quatre punts de les places de descens a Segona Divisió.

L’Eibar volia guanyar i ha pogut fer-ho

L’Espanyol ha sortit molt menys intens que l’Eibar i l’equip local ha tingut el domini del joc a la primera part. El premi a l’esforç l’ha rebut el menorquí Sergi Enrich, que ha marcat l’1 a 0 als 23 minuts de joc. A la represa res no ha canviat, els bascos han continuat fent-se forts en el centre del joc i en les bandes, així que han aprofitat la passivitat barcelonina per fer el 2 a 0, gol de De Blasis. Els canvis que ha fet el tècnic Joan Francesc Ferrer, “Rubi”, no han arreglat res, mentre que cada decisió de Mendilibar, l’entrenador local, era mà de sant. Ha fet sortir Charles i el davanter ha marcat el 3 a 0 final que castiga un Espanyol inoperant.

Absències en defensa

Davant les baixes a l’eix de la defensa de David López i d’Óscar Duarte, i amb Hermoso que acaba de sortir d’una lesió, Rubi ha fet debutar Lluís López, el capità del filial, a Primera Divisió. La setmana passada ja havia disputat els primers minuts a l’RCDE Stadium en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant el Vila-real.

@RCDEspanyol

Amb aquesta derrota, l’Espanyol no guanya fora de casa des del dia 21 d’octubre de l’any passat, quan va fer-ho a l’Alcoraz, 0 a 2 davant l’Osca.

Precedent favorable

En el partit de la primera volta, l’Espanyol va guanyar per 1 a 0 els guipuscoans gràcies al gol que va marcar Mario Hermoso en el minut 68 a l’RCDE Stadium el 25 de setembre de l’any passat. Ara l’Espanyol jugarà dos partits seguits a casa: dijous, a les 19.30 h, contra el Betis en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei, i diumenge, 27, a les 20.45 h rebrà el Reial Madrid en partit corresponent a la 21a jornada de Lliga.