tests coronavirus
@RCDEspanyol

L’Espanyol, com la gran majoria de clubs de futbol, s’ha vist afectat directament per la crisi del coronavirus. L’aturada de l’activitat esportiva ha provocat una davallada dels ingressos i davant d’aquesta situació el club estudia diverses possibilitats per mantenir la viabilitat econòmica de l’entitat.

L’Espanyol, davant una decisió complicada

Entre aquestes opcions hi ha la de presentar un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per intentar pal·liar al màxim la situació crítica arran de la pandèmia de la covid-19, segons ha informat pericosonline. L’aturada de la competició ha fet perdre al club part dels ingressos televisius, patrocinadors i també de taquillatge. Des de la direcció ja s’han mantingut converses amb els jugadors per abordar aquesta situació tan delicada. De fet, el possible ERTO afectaria l’àrea esportiva, que té els salaris més alts, i no a la resta de treballadors.

Els jugadors no són aliens al moment difícil

Els jugadors són conscient que la situació, a més d’inesperada, és complicada i difícil, per tant, que hauran de fer un esforç. De totes maneres, alguns han consultat a l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) per tenir més informació i així poder prendre una millor decisió. Si finalment s’acaba aplicant l’ERTO, aquest seria de caràcter retroactiu des que es va decretar l’estat d’alarma.