La crisi del coronavirus ho tapa pràcticament tot i amb raó, però determinats espais del món de l’esport continuen actuant com si res no passi, aliens a la problemàtica general o, per contra, amb l’ànim d’aixecar la moral dels amants del futbol sala. El lloc web futsalplanet.com distingeix el FC Barcelona com a millor equip del món de l’any 2019. De fet, ha guanyat les tres nominacions que havia rebut.

 

L’equip Ferrao i Andreu Plaza, arrasen

Ja fa 20 anys que un jurat d’experts es troba al voltant d’aquest web especialitzat en futbol sala que aquesta vegada ha pujat el Barça dalt del podi mundial en tres categories; millor equip, Ferrao millor jugador i Andreu Plaza l’entrenador més destacat.

 

 

Premi sense celebració

El premi ha estat rebut amb sensacions ambivalents, contents perquè es valori la tasca de la secció durant tots aquests anys de professionalisme, però per altra banda, amb la pena de no poder compartir els guardons al Palau Blaugrana i al costat de l’afició més fidel. L’any natural 2019 el Barça de futsal va guanyar la Lliga espanyola, la Copa d’Espanya, la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya.

L’objectiu de 2020

El gran repte per enguany era tornar a guanyar la Champions, una competició que de moment ha quedat aturada.