Fa dues setmanes que Xavi Pascual no pot entrenar l’equip d’handbol del FC Barcelona per l’expansió del coronavirus. El tècnic no s’atura, tot i que lògicament els progressos de l’equip no són els mateixos que quan treballen tots plegats i no per teletreball.

Cal ser responsables i quedar-se a casa

En una entrevista per als mitjans del club, Pascual admet la preocupació pel moment que es viu. L’equip segueix les pautes que marca el preparador físic i la plantilla fa reunions a través de videoconferència i entrenaments conjunts a través de plataformes digitals.

La incògnita de quan tornaran a competir

El tècnic culer aplica una màxima a la seva plantilla, com que no se sap quan es reprendran les competicions, cal estar al més a punt possible per afrontar els partits que s’acabin jugant quan les autoritats ho permetin. Amb la Lliga Asobal i la Lliga de Campions aturades, Pascual el primer que demana ara és que tothom sigui responsable, solidari i es quedi a casa.

Suport al món sanitari

Xavi Pascual acaba donant les gràcies infinites al sector sanitari i diu que tenien raó quan protestaven per les retallades que es van fer en un àmbit que ara es preveu com a únic i insubstituïble.