Espanyol i Elx empaten a l'RCD Stadium
@RCDEspanyol

El RCD Espanyol només ha pogut sumar un punt davant l’Elx en un partit en què els dos equips han tingut la victòria a tocar. Els blanc-i-blaus han aconseguit capgirar el gol inicial dels il·licitans, però finalment han vist com els dos equips es repartien els punts.

L’Elx s’avança i l’Espanyol empata

El partit no ha pogut començar pitjor per a l’Espanyol. Només s’havien disputat 10 minuts quan Pere Milla amb un bon cop de cap ha fet el 0 a 1 aprofitant una bona centrada des de la dreta. El gol, però, no ha enfonsat l’equip de Diego Martínez i 12 minuts després Javi Puado ha fet l’empat aprofitant una bona jugada d’Edu Expósito.

Abans del descans, l’Elx s’hauria pogut quedar amb 10 homes per expulsió de Palacios. El lateral ha agafat Puado quan era l’últim home i l’àrbitre l’ha expulsat. Finalment, però, després de revisar la jugada a VAR ha considerat que l’acció era només de targeta groga.

Dos gols més a la segona part

A la segona part, Brian Oliván ha estat el més incisiu en els minuts inicials. Però ha estat Martin Braithwaite, que tornava a l’equip després dels dos partits de sanció, qui ha fet el gol. El danès ha aprofitat una bona assistència d’Óscar Gil per fer el 2 a 1. L’equip de Diego Martínez ha buscat el tercer i ha estat a punt d’aconseguir-lo amb un bona rematada de Joselu que ha topat amb un inspirat Edgar Badia.

I del possible 3 a 1, al 2 a 2. Al minut 81, Gombau ha picat una falta des de la zona de tres quarts i Verdú s’ha avançat a tota la defensa de l’Espanyol i ha aconseguit l’empat a dos.

L’última oportunitat de gol del partit l’ha tinguda Nico Melamed, però el xut després d’una bona jugada individual s’ha estavellat al travesser de la porteria de l’Elx.