El Sants s’ha enfrontat a un rival directe, el Vilassar de Mar, buscant la segona victòria a la Lliga i ha encaixat una clara derrota per 2 a 4. Els santsencs han mostrat un molt bon joc a la primera part, quan han remuntat el gol inicial del Vilassar, però a la represa no han pogut mantenir el resultat: han fallat un penal i han rebut dos gols més definitius. És la tercera derrota en Lliga, la segona de consecutiva després de la desfeta al camp de l’Hospitalet.

El Sants reacciona amb caràcter al gol del Vilassar

La UE Sants ha encaixat el gol ben d’hora, sense haver tingut temps per situar-se sobre el terreny de joc. El Vilassar ha sorprès fent un desplaçament molt llarg, que ha fet fortuna a les botes de Toni, que ha superat Pau Llasera amb una pilota picadeta.

El Vilassar ha començat fort però la reacció del Sants ha estat contundent, amb dos gols en sis minuts de diferència. Al minut 12, Franco ha pujat per la banda esquerra i ha posat una molt bona centrada per a Sergi Cadena, que entrava de segona línia, i ha marcat de cap. Era l’1 a 1, però és que al minut 18 Sergi Cadena ha tornat a foradar la porteria d’Andrés Díez amb un servei de cantonada de Pau Caresia que ha culminat amb una rematada de Cadena, que ha superat per alçària la defensa rival i ha capgirat com un mitjó la dinàmica del partit.

Cal destacar l’actuació brillant del porter del Sants, Pau Llasera, que ha evitat el gol del Vilassar en més d’una ocasió en aquesta primera meitat. L’oportunitat més clara del Vilassar ha estat el travesser d’Eric Jiménez al minut 37, que hauria significat l’empat a dos.

Remuntada del Vilassar a la segona meitat

El Vilassar ha sortit decidit a empatar el partit, però ha perdonat el Sants, que ha fallat un penal. L’àrbitre ha marcat penal per mans d’un jugador del Vilassar, després del servei d’un córner. Franco ha agafat la responsabilitat des dels 11 metres, però Andrés Díez ha endevinat la trajectòria del xut i l’ha aturat.

El premi ha recaigut en l’esforç del Vilassar, que s’ha vist recompensat amb el gol de Toni Paredes, després de rematar amb encert un servei de banda. Empat a dos en el 64 de partit.

En el 77, Toni Paredes ha tancat una actuació brillant amb el tercer gol del Vilassar i el seu hat-trick particular. Andrés Díez, davant la pressió del Sants, ha tret en llarg i s’ha convertit en una passada mil·limètrica per a Toni Paredes, que ha guanyat l’esquena a la defensa santsenca i ha superat novament Pau Llasera.

Després del penal, l’equip no era el Sants de Borja López”