Irene Paredes Barça femení

El Barça ha fet servir l’ofici per desempallegar-se d’un Betis que ha venut cara la seva pell tot i el 0 a 3 final. Les de Jonatan Giráldez han sabut mastegar pedra davant un rival molt ben tancat i aconseguir seguir comptant els partits per victòries.

Molts pals en la primera meitat

El partit ha començat amb un Barça dominant, però amb un ritme baix. El Betis ha sortit a no prendre mal a través d’un sistema molt defensiu i, fins a la primera mitja hora, les verd-i-blanques no han travessat el mig del camp amb la pilota controlada.

El Barça ha fet fins a tres rematades a la fusta abans d’aconseguir encetar el marcador. Patri en la primera ocasió del matx ha enviat la pilota al pal. No ha estat l’única: a la sortida d’un córner, Irene Paredes també ha estavellat una pilota a la fusta. Ja al minut 42, i també en un servei de cantonada, Marta ha tornat a rematar al pal. Aquest cop, però, el rebot l’ha caçat Rolfö i ha fet el primer del partit.

Un Barça superior i pràctic

A la represa, el Betis ha sortit de la cova i han aparegut els espais. En conseqüència, el Barça ha gaudit d’algunes ocasions, però cap de clara per poder-ho sentenciar. Al minut 67, Giráldez ha fet entrar Engen, Hansen i Aitana en el lloc de Rolfö, Walsh i Pina. El Barça, persistent, ha seguit dominant i proposant.

I ha arribat el premi, un altre cop de pilota aturada. A 15 minuts per al final, un gol en pròpia porteria de Babajide ha deixat el Betis sense opcions de puntuar. Al 86, amb tot dat i beneït, després d’una acció individual, Hansen ha fet el tercer.