Derrota dolorosa del RCD Espanyol B davant l’AE Prat. El conjunt de Lluís Blanco ha vist com el conjunt de Pedro Dólera s’ha quedat amb els tres punts amb un gol de Ramon Marimón en el temps afegit.

L’Espanyol B, de menys a més a la primera meitat

El Prat ha començat molt intens i de seguida ha tingut les primeres oportunitats. L’home més actiu dels pratencs, Pau Salvans, ha fet una jugada individual preciosa que ha pogut aturar Fortuño. El porter blanc-i-blau ha estat molt bé i, en la jugada següent, ha fet un tros d’aturada a Albert Martí, en una acció d’u contra u. Però el gol local ha acabat arribant. Al minut 16, Elhadji ha recollit el rebot d’un xut llunyà i ha empès la pilota per posar l’1-0.

L’Espanyol ha reaccionat de forma immediata i ha sotmès el Prat durant la major part del primer acte. No ha trobat el gol, però ha generat oportunitats suficients. Dacosta, Roger i Villahermosa, els tres migcampistes, han fet uns molt bons minuts. A la mitja part, 1-0 amb un Prat que s’ha defensat molt bé després d’avançar-se en el marcador.

Final dramàtic que posa fi a la ratxa de victòries

El partit s’ha reprès amb la mateixa intensitat i la tensió ha augmentat després de l’empat de l’Espanyol, que ha arribat al minut 58. Una sèrie de rebots després d’una centrada a l’àrea han acabat amb el gol de Joan Puig. A partir d’aquí s’ha protestat per faltes i targetes des de les dues banquetes i el partit ha perdut ritme ofensiu.

Ja en temps afegit, el Prat ha collat per intentar guanyar i ha tingut premi. A la sortida d’un córner, Marimón ha rematat amb el cap per fer el segon. Els blanc-i-blaus es deixen tres punts de la seva visita al Prat.