L‘Espanyol B ha aconseguit una victòria treballada al Nou Sardenya contra l’Europa. El filial blanc-i-blau s’ha imposat per 1 a 3, amb dos gols de Mahicas i un de Villahermosa, de penal. David Jiménez havia empatat, també de penal, a les acaballes de la primera meitat.

El partit ha començat força entretingut amb oportunitats clares per a desfer l’empat per part de tots dos conjunts. L’Espanyol B ha tingut una ocasió molt destacada al minut 2 de partit, després d’un xut al travesser de Gori. Els escapulats han respost quan Javi Solsona s’ha quedat sol davant la porteria rival, però el seu xut ha sortit massa alt.

L’Espanyol B obté el premi a la insistència

El partit s’ha mantingut molt emocionant, amb un filial espanyolista molt actiu. Sergio Fernández ha hagut de lluir-se per partida doble després d’una rematada d’Álvaro al minut 23. Poc després, Julián Mahicas ha avançat els visitants amb una rematada de cap, lluny de l’abast del porter europeista.

L’Europa busca l’empat i el troba

Álex Cano ha tingut l’empat amb una rematada de cap que Álvaro García ha tret sota pals al minut 32. Han estat els millors moments de l’equip dirigit per David Vilajoana. Quan semblava que els visitants marxarien al descans amb avantatge, Gorjón ha tocat una pilota amb la mà dins l’àrea i l’àrbitre ha assenyalat penal. David Jiménez ha fet l’1 a 1 en el temps afegit de la primera meitat.

Els periquitos decideixen a pilota aturada

A la represa, l’Espanyol B ha començat com a la primera meitat, amb domini territorial i amb ocasions. Villahermosa ha tingut en un xut a prop de l’àrea una bona oportunitat, però no l’ha aprofitat. En canvi, el capità periquito no ha fallat des dels 11 metres després d’un penal clar per mans de Coro. Era el minut 70, l’Espanyol B tornava a avançar-se en el marcador, en aquest cas 1 a 2. També de falta, en aquest cas directa, els de Luis Blanco han aconseguit l’1 a 3 definitiu. Julián Mahicas ha fet un llançament excel·lent, al qual no ha pogut fer res Sergio Fernández. Al final del partit, just en el temps de descompte, Abde ha estat expulsat.