El Polo s’ha classificat per a la final de la Copa del Rei després de derrotar el Club de Campo per 8 a 7 a la ronda de penals. Els barcelonins disputaran la final de la Copa del Rei aquest diumenge a les 14 h contra l’Atlètic-Terrassa.

Primera part favorable a l’equip rival

El Polo no ha començat l’enfrontament de la millor manera possible, ja que ha intentat arribar a la porteria del Club de Campo en més d’una ocasió, però s’ha trobat amb un conjunt madrileny molt fort en defensa. Els madrilenys han sortit al contraatac i han intentat sorprendre els barcelonins. El primer gol ha arribat, al minut 11, quan el Club de Campo ha convertit un penal córner gràcies a José Basterra. Els polistes també haurien pogut marcar en algun penal de córner, però només els visitants han sabut treure profit d’aquesta jugada. En el segon quart, els barcelonins han buscat l’empat, però la falta d’efectivitat els ha passat factura i s’ha arribat al descans amb l’1 a 0 favorable al Club de Campo.

Final d’infart

La segona part ha continuat força equilibrada. Tot i la bona defensa per part del conjunt madrileny, els de Pallarols han aconseguit empatar el partit gràcies al gol de Guillermo Fortuño. Després del gol dels polistes, l’enfrontament s’ha mantingut a un ritme força igualat en què els dos equips tenien opcions d’arribar a la final. Així doncs, el matx s’ha sentenciat a la ronda dels “shoot outs” que també ha estat molt ajustada, però finalment el Polo s’ha classificat per a la final de la Copa del Rei.