L’Espanyol ha tancat la pretemporada amb una victòria davant l’Almeria per 4 a 0. Els golejadors del partit han estat De Tomás, Wu Lei, Darder i Campuzano. Els homes de Vicente Moreno debutaran en Lliga contra l’Albacete el dissabte 12 de setembre.

De Tomás s’estrena a la pretemporada

La primera gran oportunitat ha estat per als andalusos. Una errada de Calero ha permès a Villalba recuperar la pilota tot sol davant Oier. Però el davanter de l’Almeria no ha estat capaç de xutar entre els tres pals. Per part dels blanc-i-blaus, Embarba ha protagonitzat la primera ocasió amb un xut des de fora l’àrea que ha refusat el porter rival. Al tram final del primer temps, Raúl de Tomás ha rebut una passada de Fran Mérida dins l’àrea i ha definit a la perfecció per avançar l’Espanyol.

Festí blanc-i-blau al segon temps

La segona meitat ha començat de la millor manera per a l’Espanyol. Wu Lei ha fet el segon gol dels blanc-i-blaus en rematar de cap una pilota centrada per Miguelón. Poc després, Darder ha fet un autèntic golàs. El mallorquí ha sorprès el porter rival amb una vaselina des d’una distància de 40 metres. Al minut 67, Campuzano s’ha sumat a la festa fent el quart gol dels blanc-i-blaus quan tot just acabava d’entrar al camp. L’Espanyol ha tingut una bona oportunitat per fer el cinquè per mitjà de Darder, però, Lluís Tarrés ha refusat el xut i el 4 a 0 ha estat el resultat final del partit.