Bartomeu

Josep Maria Bartomeu té cada cop més fronts oberts. Ha de resoldre la situació del cas Leo Messi, té una vot de censura iniciat per diversos col·lectius blaugrana i ara el diari ‘El Mundo’ ha publicat que els Mossos d’Esquadra han enviat un informe al jutjat pel cas Barçagate en què conclouen que hi ha evidències de corrupció i irregularitats econòmiques en la contractació de l’empresa I3 Ventures.

El Barçagate no s’ha tancat

Segons el diari ‘El Mundo‘, els Mossos d’Esquadra han fet arribar un informe al Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona que afirma que hi ha proves sobre un presumptes delictes econòmics. Concretament, diuen que el Barça va pagar un sobrepreu proper al 600 % a l’empresa I3 Ventures. A més a més, segons l’informe dels Mossos, el club també hauria simulat l’acomiadament de Jaume Masferrer, mà dreta del president blaugrana Josep Maria Bartomeu, per tal d’evitar pagar indemnitzacions.

En conclusió, la policia catalana hi veu un presumpte delicte d’administració deslleial i demana a la jutgessa que investiga el cas que citi a declarar els responsables del club. Ho han fet després d’analitzar les acusacions contra la directiva de Bartomeu fetes a les xarxes socials o denúncies presentades per socis del club. El president blaugrana ja va trencar les relacions contractuals amb l’empresa al febrer i va demanar una auditoria a l’empresa Price Waterhouse Coopers per investigar les possibles irregularitats.

El cas es va originar després de la informació de la cadena SER sobre contractes fraccionats per evitar la comissió de control del club. Aquests contractes es destinaven a empreses, com I3 Ventures, que havien de monitoritzar les xarxes socials, però també van crear continguts ofensius amb opositors a l’actual junta directiva o fins i tot contra futbolistes blaugrana, com Gerard Piqué o Leo Messi.