L’Espanyol ha guanyat el Màlaga per 3 a 0 al tercer amistós de pretemporada. Vicente Moreno ha sumat la seva primera victòria a la banqueta blanc-i-blava. Els golejadors del partit han estat Embarba, Puado i Wu Lei. Els blanc-i-blaus disputaran un últim amistós de pretemporada contra l’Almeria el proper dissabte a les 10 h. L’Espanyol debutarà a la Lliga el 12 de setembre davant l’Albacete.

Els millors 45 minuts de la pretemporada

Els blanc-i-blaus han gaudit de la primera gran oportunitat del partit. Fran Mérida ha realitzat una passada magistral per a Puado. El davanter ha provat una vaselina que ha marxat per sobre del travesser. Poc després, el Màlaga ha estat a punt d’avançar-se per mitjà d’un servei de falta que José Rodríguez ha estavellat al travesser. Al minut 21, Melendo ha enviat una genial passada a Embarba. L’extrem ha rebut tot sol davant del porter i ha definit amb un xut creuat per fer el primer gol del partit. Poc després, l’equip de Vicente Moreno ha ampliat les diferències en una jugada de contraatac que ha culminat Puado. De nou, l’assistència del gol ha estat de Melendo.

Wu Lei culmina el triomf perico

L’Espanyol ha fet el tercer només començar el segon temps. Vargas ha servit una molt bona pilota per a Wu Lei, que ha superat el porter rival per sota de les cames. El mateix Vargas ha estat a punt de sumar-se a la llista de golejadors en caçar una pilota morta a l’àrea petita. Però l’argentí no ha aconseguit dirigir el xut entre els tres pals. El Màlaga ha tractat de reaccionar als minuts finals i ha dominat la possessió durant alguns instants. No obstant això, els homes de Vicente Moreno no han patit per finalitzar el partit amb la porteria a zero.