Si fa cinc dies, la Lliga assegurava que el contracte de Leo Messi seguia vigent així com també ho feia la seva clàusula de 700 milions, avui ha estat el torn de Jorge Messi. El pare i representant de l’argentí ha enviat un comunicat a Javier Tebas deixant clar que el ’10’ del Barça no té cap clàusula de sortida de 700 milions d’euros i que per tant, ja no és jugador del Barça.

Jorge Messi respon Tebas

Es tracta d’un nou capítol del serial de Leo Messi. En aquest cas, amb la resposta del seu pare a la Lliga respecte la famosa clàusula dels 700 milions d’euros. En aquest comunicat, Jorge Messi recalca que aquesta no s’aplica en absolut: “Aquesta indemnització no s’aplicarà quan la resolució del contracte per decisió unilateral del jugador tingui efectes a partir de la finalització de la temporada esportiva 2019-20”. Per tant, els Messi continuen ferms en la seva postura de sortir gratis del club.

La resposta de La Lliga

Pocs minuts després del comunicat de Jorge Messi, la Lliga li ha respòs amb un altre: “Des de la Lliga s’ha traslladat resposta al missatge enviat des de l’entorn del jugador Leo Messi. Aquesta resposta posa de manifest i confirma la interpretació descontextualitzada i allunyada de la literalitat del contracte que realitzen, per la qual cosa la Lliga es reitera en el comunicat publicat el passat 30 d’agost“.