Tot i l’eliminació de la Damm als vuitens de final de la Copa del Rei juvenil, el que s’ha viscut al Feliu i Codina ha estat una data que els cervesers trigaran molt a oblidar. Les grades plenes i l’ambient de futbol han fet que el partit contra el Granada formi part de la història de la Damm.

Grades plenes i bon ambient

“Vinga senyors, gaudiu-lo, gaudiu-li molt. Som-hi!”. Les paraules de Luis García abans de començar el partit han estat una bona mostra que era un dia especial. Com també ho sabien els aficionats del Feliu i Codina, que s’hi han deixat la veu des del primer minut. Els nervis s’han vist a la grada, però no a la banqueta. Amb un Luis García de gel, concentrat plenament en el joc.

La tensió, però, sí que s’ha viscut a la gespa. El davanter de la Damm, Aliou Traoré, se les ha tingut amb tots els defenses nassarita i als 10 minuts ja tenia una targeta groga. El seu duel amb Josema ha fet que més d’un cop hagin saltat espurnes entre tots dos jugadors.

Els dos gols del Granada han refredat els ànims dels seguidors de la Damm. Una afició que ha esclatat, però, amb el gol de Pol Marín. L’1 a 2 de Júnior ha encès tot el Feliu i Codina que ha cregut en la remuntada. Aquesta no s’ha produït i el somni de la Damm s’ha acabat. Tot i la tristor, però, els jugadors de Luis García han marxat al vestidor amb el cap ben alt després d’haver estat capaços d‘eliminar rivals com el Barça.