El Sant Andreu, que acumula tres partits sense guanyar, ha salvat un punt a la 24a jornada de la 3a RFEF. Després d’una complicada primera part, amb el gol del conjunt vallesà, els quadribarrats no han pogut capgirar el marcador i sumen un punt que els allunya una mica de la zona de play-off d’ascens.

Els andreuencs, ofegats a la primera part

Després de l’himne i l’homenatge a Noguera pels seus 200 partits amb la samarreta del Sant Andreu, l’àrbitre ha donat l’inici al Narcís Sala amb un equip local motivat per guanyar avui. Els quadribarrats han començat el partit movent la pilota amb un ritme accelerat i molt ben posicionats, però una mica incòmode.

Durant els primers minuts de joc, cap dels dos equips n’ha volgut ser protagonista i no s’han vist ocasions clares fins al primer quart d’hora, una oportunitat clara de Cano, per al Granollers, que no ha pogut rematar bé la passada de Victor. Tot seguit, els visitants aprofiten una mala sortida en zona de construcció del Sant Andreu i el mateix Carlos Cano ha marcat el primer gol a porteria buida, després d’un rebot del porter, Ramos.

Els andreuencs no han sabut reaccionar al gol encaixat i han tingut moltes dificultats per apropar-se a la porteria de Manu Martín durant la primera part.

Sorprenentment, un equip amb aspiracions per ficar-se al play-off, ha estat superat en tots els aspectes durant els primers 45 minuts per un equip que es troba a la zona de descens. El Granollers ha estat impecable en defensa i ha aprofitat bé les seves oportunitats i els errors de l’equip local. Els jugadors han marxat als vestidors amb un 0-1 provisional favorable als vallesans.

Desesperació i intensitat a la segona

L’equip visitant ha començat la segona part amb una pressió molt intensa i un joc molt vertical, centrat a mantenir la diferència al marcador. El Sant Andreu, però, ha tingut dues ocasions consecutives boníssimes en una jugada d’atac per part d’Èric López al minut 51. D’aquesta manera, l’equip de Barcelona s’ha tornat a connectar al partit.

La segona meitat ha estat molt més entretinguda i ràpida que la primera, i el partit ha guanyat en intensitat. Els dos equips s’han obert, tot i que els vallesans han estat una mica més prudents al darrere. L’afició ha tornat a fer soroll després de molts minuts de silenci i patiment.

Durant la segona part, els quadribarrats han gaudit de moltes oportunitats, i han pogut fins i tot remuntar el partit abans d’hora, però moltes pilotes han acabat fora de porteria i el porter ha frustrat molts apropaments. En aquest segon temps, el marcador ha estat un pèl enganyós. Finalment, al minut 81, Carreón ha marcat el gol més buscat pel seu equip i ha empatat el partit. Durant el temps d’afegit, el Granollers s’ha quedat amb un home menys per una doble groga que ha vist Juli. Els barcelonins ho han seguit intentant fins al final, però les coses han continuat igual i el partit ha acabat 1 a 1.