Yeremi Pino pòquer gols Vila-real Espanyol

Per a l’Espanyol i els seus aficionats aquest 2022 s’està convertint en un malson. Tres punts de 21 possibles aquest any per a un equip que no coneix la victòria després de set enfrontaments. Davant el Vila-real, la derrota dolorosa (5-1) ha arribat en una exhibició de Yéremy Pino, que ha fet un pòquer de gols.

Un Espanyol innocent

Tot i que l’afició de l’Espanyol ha respost i ha viatjat en massa a Vila-real, el conjunt dirigit per Vicente Moreno semblava que s’havia quedat a Barcelona. En 20 minuts els de la Plana ja guanyaven per 2 a 0, amb un doblet de Yéremy Pino, que ha estat un malson per a la defensa innocent i inoperant del conjunt blanc-i-blau.

Espectacle de Yéremy Pino

El conjunt local ha estat un vendaval, tant en la primera com en la segona meitat. Abans del descans, Yéremy Pino ha fet el tercer gol en el seu compte particular, però no content amb un hat-trick, Yéremy Pino ha marcat el quart. Pòquer de gols per a un jugador de 19 anys que ha fet història al club groguet. S’ha convertit en el segon jugador menor de 20 anys que ha marcat quatre gols en un partit al segle XXI (els altres quatre ho van aconseguir entre 1921 i 1948).

Gol de l’honor

L’Espanyol ha buscat reaccionar i en el minut 65 ha arribat el 4 a 1, obra de Keidi Bare després d’una rematada molt bona de cap de Raúl de Tomás i una millor aturada de Rulli. L’albanès ha aprofitat molt bé per marcar el gol de l’honor dels blanc-i-blaus. Però el Vila-real ha volgut tancar un migdia de malson per a l’Espanyol amb el 5 a 1 definitiu en el minut 85. Han caigut cinc gols, però n’haurien pogut ser més en el pitjor partit del club espanyolista aquesta temporada.