Barça futbol sala Supercopa Espanya

El Barça s’ha endut la Supercopa d’Espanya després de superar el Palma Futsal Barça a la tanda de penals. El partit ha estat molt igualat i només els detalls han decidit el campió en una edició marcada per la igualat.

Protagonisme dels porters

A la primera meitat, protagonisme per als porters, Dídac Plana i Carlos Barrón, que s’han convertit en els jugadors més destacats de tots dos conjunts, sobretot el porter blaugrana. Dídac s’ha convertit en el salvador de l’equip amb aturades extraordinàries davant un Palma que ha dominat bona part de l’enfrontament. Els de Jesús Velasco, però, s’han tret la son de les orelles i han pogut també desfer l’empat a zero amb què s’ha arribat al descans.

Segona meitat igualada

La segona meitat ha començat amb el primer gol de l’enfrontament amb una jugada molt ràpida del conjunt barcelonista. André Coelho ha culminat un contraatac al primer toc al minut dos, que significava l’1 a 0. Ara bé, poc ha durat l’alegria blaugrana perquè tot seguit el Palma ha aconseguit l’empat a un mitjançant Marlon. La igualtat s’ha mantingut a la segona meitat amb ocasions per a tots dos equips, però sense arriscar. El Palma Futsal ha tingut dues ocasions molt clares per decidir l’enfrontament quan faltava molt poc per acabar. El partit ha acabat 1 a 1 i s’ha anat a la pròrroga.

Pròrroga i penals

En el temps extra tots dos equips han continuat buscant el gol del triomf amb insistència, però ha estat el Palma el qui ha fet l’1 a 2. Mancuso, en la segona part de la pròrroga, ha aconseguit marcar gràcies al porter jugador. Tot i això, Adolfo ha fet l’empat a dos de seguida en un partit d’infart que s’ha decidit als penals. En el llançament de penals, Dídac i Barrón han tornat a aparèixer i han estat protagonistes, però ha Dídac Plana estat l’heroi de l’equip després d’aturar tres llançaments. Pito ha marcat el 3 a 2 definitiu.

Les reaccions dels campions

Els jugadors del Barça estaven exultants després de proclamar-se campions de la Supercopa d’Espanya: Ferrao, Pito, Dídac Plana, Esquerdinha, Adolfo i Dyego parlen de l’alegria viscuda a la final.