Des del 5 de desembre, l’Espanyol B no coneixia la derrota. El conjunt de Luis Blanco no ha pogut superar l’Eivissa Illes Pitiüses, i continua sense ser capaç de guanyar un equip de les illes Balears a la Dani Jarque.

L’Espanyol no acaba d’estar còmode

El filial de l’Espanyol ha començat amb bon peu l’enforntament contra l’Eivissa Illes Pitiüses. Tot i que els visitants han tingut més la possessió durant els primers compassos del partit, l’Espanyol B ha sabut aprofitar les ocasions en què ha tingut la pilota, per crear perill. La primera ha arribat als tres minuts. Abde ha rematat de cap després d’una arribada per la banda dreta, però la pilota ha marxat a córner. Poc després, Jofre ha posat al límit als visitants, amb un xut que ha tret la defensa a sobre de la línia de gol. Amb el pas dels minuts, l’Eivissa ha començat a trobar-se còmode, i ha aconseguit bones ocasions per avançar-se al marcador. Una de les més clares ha estat la de Jaume Villar, amb un xut potent a la sortida d’un córner, que ha tret amb el cap un jugador de l’Espanyol sobre la línia de gol. Abans de marxar al descans, Juan Delgado (màxim golejador del grup 3 de la Segona RFEF), ha avançat els eivissencs.

Sentència a la segona meitat

La segona part ha començat amb un guió semblant els últims minuts de la primera, amb un Eivissa superior a l’Espanyol. Pocs minuts després de començar, el filial ha vist dues grogues, una a Omar per protestar, i una a Roger Martínez per una falta polèmica al límit de l’àrea. Pepe Bernal l’ha transformat col·locant la pilota a l’escaire de la porteria, i ha fet pujar el 0 a 2 al marcador. L’Espanyol ha intentat reaccionar, amb una ocasió de falta directa en què la pilota s’ha passejat per l’àrea, però els visitants l’han acabat traient. Gairebé al minut 90, el partit ha quedat sentenciat després d’un gol en pròpia porta del filial, quan intentava refusar la pilota.