Cristóbal Lorente, boxejador del KO Verdum, va guanyar Ricardo Martínez per KO tècnic, en el vuitè assalt quan quedaven 20 segons per acabar el combat, en la lluita estrella de la vetllada disputada al pavelló del CEM Mundet. Lorente no va tenir un combat fàcil però va acabar guanyant. Sense cap mena de dubte aquests vuit assalts li serveixen per preparar-se per coses més grans, com el títol europeu que podria disputar aquest any. Era el primer combat del 2022 per Lorente, que continua invicte com a professional. Tots els combats disputats el 2021 els ha guanyat de forma clara, fins i tot el del campionat d’Espanya del pes ploma contra Juan Jesús Antúnez, que va guanyar per KO tècnic en el sisè assalt.

Juan Jesús Antúnez vol la revenja

El boxejador andalús Juan Jesús Antúnez vol la revenja del Campionat d’Espanya del pes ploma en què el barceloní Cristóbal Lorente el va guanyar amb claredat per KO tècnic en el sisè assalt.

Sofiane Oumiha debuta amb victòria

El boxejador francès Sofiane Oumiha va debutar amb victòria com a professional. El dues vegades campió del món amateur, i medalla de plata als Jocs Olímpics de Rio del 2016, va guanyar el boxejador bolivià Anderson Rangel per KO tècnic en el quart assalt. Molt bones sensacions del boxejador francès, que és una de les promeses de la boxa.

Diego Torrente vol disputar el Campionat d’Espanya

Diego Torrente, que tornava als quadrilàters, va guanyar el serbi Dejan Veljkovic en un combat disputat a la distància de quatre assalts de tres minuts del pes creuer. L’objectiu de Torrente abans de retirar-se és disputar el campionat d’Espanya. Torrente ha guanyat als punts en un combat molt igualat.