El FC Barcelona i el CF Damm s’han enfrontat en la segona jornada de la Divisió d’Honor juvenil. Un derbi que ha acabat amb victòria blaugrana per 3 a 2. L’equip d’Óscar López ha guanyat els dos partits que ha disputat, mentre que els cervesers només han sumat un punt en dues jornades.

Un derbi que es decideix en els inicis

El partit entre el juvenil blaugrana i la Damm ha tingut un inici demolidor del Barça. En només nou minuts, els locals ja guanyaven per 2 a 0 gràcies als gols de Víctor Barberá i Josep Cerdà.

La Damm, tot i el cop inicial, ha reaccionat. Júnior, a la mitja hora de partit, ha retallat distàncies amb el 2 a 1, aprofitant una errada de la defensa i el porter blaugrana. El partit estava molt igualat, i més ho ha estat quan poc abans del descans, minut 40, Pol Ortega ha fet l’empat a 2.

A la segona part, el Barça ha repetit el guió de la primera. Inici fulminant i al minut 4 de la represa, Víctor Barberá ha fet el 3 a 2, resultat amb què s’ha acabat el partit.

Amb el triomf, el Barça juvenil suma dues victòries en dos partits, mentre que la Damm encara no coneix la victòria després d’encadenar un empat i una derrota en les dues primeres jornades.

Els jugadors han de superar les errades.