El CF Damm ha caigut eliminada davant del Granada per 1 a 2, en l’eliminatòria de vuitens de la Copa del Rei juvenil. Els primers 45 minuts han acabat sense gols, tot i que les ocasions les ha posat el conjunt cerveser.

La primera, d’Almansa, amb un xut creuat que ha fregat la base del pal llarg al minut 21, i un altre xut llunyà de Molés al 42. Una estona abans, al minut 34, Almansa ha demanat penal en una internada a l’àrea, entre dos defenses andalusos, que l’àrbitre no ha vist com a punible.

El Granada, més ben col·locat al camp, no ha creat excessiu perill, tot i que ha desajustat la defensa de la Damm en més d’una ocasió.

El Granada sentencia en jugades aïllades

Tot just en la represa, en el minut 46, s’ha avançat el Granada. Ha estat en una acció aïllada, quan Mario ha reollit una pilota solta a tres quarts de camp per etzibar un xut potent que ha agafat desprevingut al porter Nil.

Un quart d’hora després, ha arribat el segon, també en una acció sense aparent perill. El Granada ha recuperat una pilota al camp de la Damm i l’ha filtrat per a Samu que, molt esmunyedís, ha batut Nil per fer el 0 a 2.

La Damm ha escurçat distàncies en el marcador a les acaballes del matx. Júnior ha rematat de cap una pilota centrada a l’àrea per Mario, per fer pujar l’1 a 2 en el minut 89. El gol ha esperonat els cervesers que, amb més cor que efectivitat, no han pogut aconseguir la igualada.

Aquest marcador fa que el Granada accedeixi als quarts de final de la competició, ja que l’eliminatòria s’ha disputat a partit únic.