cursa bombers

La 22a edició de la Cursa Bombers de Barcelona, que s’ha de celebrar el diumenge 26 d’abril, s’ha ajornat al diumenge 29 de novembre del 2020 a causa de l’aplicació de les recomanacions establertes pel govern com a conseqüència del coronavirus.

Els organitzadors han posat al davant de tot la seguretat dels participants, espectadors i voluntaris i per això han decidit que la cursa se celebri la propera tardor. La fira del corredor serà els dies 26, 27 i 28 de novembre i la cursa serà el diumenge 29 a les 9 h amb el mateix punt de sortida, l’avinguda del Marquès de l’Argentera.

L’organització ofereix a tots els inscrits la possibilitat de mantenir la inscripció per a la nova data, fer un canvi de nom o bé mantenir-la per a l’edició del 2021 sense cap cost. Per mantenir la inscripció per al 29 de novembre no serà necessari que l’inscrit faci cap acció. En cas de voler fer un canvi de nom o, en cas de voler fer el canvi per a participar a l’edició del 2021, s’haurà d’omplir un formulari

La data límit per realitzar peticions de modificacions relacionades amb les inscripcions serà el dimecres 25 de març, a les 23.59 h. A partir d’aquesta data, l’organització, no atendrà més peticions.