Waterpolo es jugarà a porta tancada
@piscinasantjordi

El waterpolo també es veurà afectat per la crisi del coronavirus. La Federació Espanyola de Natació ha anunciat que tots els partits de Lligues nacionals que s’havien de disputar durant el mes de març queden suspesos. Altres competicions de natació, com el Campionat d’Espanya infantil, també s’han suspès. Per la seva banda, la LEN ha decidit ajornar els partits de la Champions League que s’havien de disputar el 10 i 11 d’abril.

Suspeses totes les Lligues nacionals

La RFEN ha anunciat mitjançant un comunicat publicat a la seva pàgina web que tots els partits de les Lligues estatals de waterpolo que s’havien de disputar durant el mes de març queden suspesos. A més, també va anunciar aquest dimarts que “per la crisi del covid-19 ens hem vist obligats a suspendre el 40è Campionat d’Espanya infantil de natació (que s’havia de disputar del 13 al 15 de març a Oviedo).

Els partits de waterpolo afectats

Aquesta és la llista de partits, amb presència de clubs barcelonins, de la Lliga Premaat masculina que s’han suspès:

  • CN Terrassa – CN Atlètic-Barcelona
  • CN Barcelona – CN Tenerife Echeyde
  • CN Catalunya – CN Sabadell
  • CW Navarra – CE Mediterrani

El CN Sant Andreu descansarà en aquesta dissetena jornada ja que la Divisió d’Honor masculina la formen 11 equips i cada jornada n’hi ha un que no juga.

Pel que fa a la Divisió d’honor femenina, la decisió de la RFEN afectarà a dues jornades del campionat, la 14 i la 15. Els partits, amb presència d’equips barcelonins que han quedat ajornats són:

  • CE Mediterrani – Rubí (jornada 14)
  • CDN Boadilla – CN Sant Andreu (jornada 14)
  • EW Saragossa – CN Catalunya (jornada 14)
  • CN CatalunyaCE Mediterrani (jornada 15)
  • CN Sant Andreu – CN Mataró (jornada 15)

La Champions, també afectada

En el cas de les competicions europees, com la Champions League, la LEN (organitzadora de la competició) ha decidit ajornar els partits que s’havien de disputar el 10 i 11 d’abril, corresponents a l’onzena jornada de la fase de grups. La decisió afecta l’Atlètic-Barceloneta, que s’havia d’enfrontar al Sintez Kazan el dissabte 11 d’abril a la piscina de Sant Sebastià.

La LEN també ha comunicat que en els pròxims dies buscarà altres dates per a aquestes competicions mentre continua “avaluant la situació i prenent les mesures necessàries per protegir la salut i la seguretat de tots els implicats”.