El Congrés ha caigut davant el Sitges per 5 gols a 6 a la 18a jornada del grup B de la Primera Divisió catalana d’hoquei patins. Tot i això, els barcelonins es mantenen a mitja taula en l’objectiu de la salvació.

Pluja de gols al primer temps

Els dos equips han buscat el gol des del primer instant del partit. Els locals han començat dominant el joc i han gaudit de més ocasions als primers minuts. El Sitges ha aconseguit igualar el nivell i s’ha vist un partit amb molta intensitat. Els del Garraf s’han avançat primer al marcador, però el Congrés ha remuntat a falta de deu minuts per al descans. El Sitges ha aconseguit marcar tres gols més i s’ha posat per sobre. A les acaballes del primer període, els barcelonins han retallat distàncies i han marxat al descans amb 3-4 al lluminós.

El Sitges certifica la victòria a la represa

Els locals han iniciat la represa marcant el gol de l’empat abans que es complís el primer minut. Al minut 5, els del Garraf han tornat a posar-se per davant. El Congrés ha pujat la intensitat a la recerca del gol de l’empat, el qual ha trobat al minut 13. El porter local ha evitat el sisè gol del Sitges amb una gran aturada en un penal quan faltaven 7 minuts per al final del partit. Al minut 22, els del Garraf han aconseguit marcar el 5-6. Els barcelonins ho han intentat fins al final, però no han aconseguit empatar el partit.