Ja està en marxa la jornada alectoral a les eleccions al FC Barcelona. Els socis i sòcies del club tenen des de la 9 del matí i fins a les 21 h per poder exercir el seu dret a vot i escollir el nou president de l’entitat, que sortirà dels tres candidats a la presidència, que són Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa.

Les sis seus a les eleccions al Barça

87.479 són els socis i sòcies que estan cridats aquest diumenge a votar presencialment a les sis seus que ha disposat el Barça per poder dipositar el vot. És la primera vegada en unes eleccions al Barça que el vot és descentralitzat i tot per garantir les màximes mesures de seguretat a causa de la pandèmia i també per afavorir la màxima participació. Aquestes són les sis seus on es pot votar.

  • Barcelona: Campus FC Barcelona – 78.987 socis
  • Girona: Pavelló Municipal de Fontjau – 3.707 socis
  • Lleida: Delegació de la Federació Catalana de Futbol – 1.264 socis
  • Tarragona: Poliesportiu Camp Clar – 2.200 socis
  • Tortosa: Seu de la Federació Catalana de Futbol – 616 socis
  • Andorra la Vella: Palau de Congressos – 705 socis

Més de 20.000 vots per correu

El cens electoral en aquestes eleccions és de 110.290 dels quals 20.663 ja han exercit el seu dret a vot mitjaçant correu. De fet, és la primera vegada que en unes eleccions al Barça s’ha pogut votar per correu. Tot per afavorir la participació en aquesta època de pandèmia.

DNI i carnet de soci

Els socis que vulguin exercir el seu dret a vot han de tenir en compte que han de portar el carnet de soci del 2020 o del 2021 per accedir al recinte de votació. Després per poder votar serà imprescindible presentar el DNI, el carnet de conduir o el passaport en el cas dels estrangers.

Ampli dispositiu

El club ha organitzat un ampli dispositiu per garantir que la jornada electoral es desenvolupi sense cap incidència. Més de 1.900 persones vetllaran per garantir la seguretat i la màxima participació dels socis i sòcies