El Catalunya no ha pogut superar l’equip més fort, el CN Mataró, en el duel que iniciava la segona fase de la lluita pel títol de lliga. Les barcelonines han perdut per un contundent 5 a 22 davant les líders del grup, un conjunt mataroní entrenat per Dani Ballart. Tampoc el Mediterrani ni el Sant Andreu han pogut començar aquesta segona fase amb victòria.

Primers períodes demolidors

El Catalunya per poc no pot anotar en el primer període, però ha encetat el seu marcador en el darrer segon. Les mataronines havien agafat una renda suficient de set gols per sobre, i d’aquesta manera han pogut afrontar la resta de partit amb més tranquil·litat. El segon temps ha estat més igualat, gràcies sobretot a la bona actuació de la portera hongaresa del conjunt barceloní, Anna Horvath, que ha estat encertada sota pals i també ha anotat dos gols des de la seva porteria, quan ha vist que la portera visitant pujava a l’atac. De tota manera, el resultat al descans era favorable al Mataró per quatre gols a 13.

El Catalunya ha lluitat sense abaixar els braços

Conscients de les seves limitacions, el Catalunya ha millorat una mica en la vessant defensiva, però la piconadora visitant no ha parat i el tercer període ha deixat un set en blanc desfavorable a les noies entrenades per Gabor Egedi. El tercer temps ha acabat amb un contundent 4 a 19 i encara quedaven els vuit minuts finals, moment en què l’equip barceloní ha maquillat una mica el resultat, amb un gol més, i el Mataró ha sentenciat amb tres dianes que han tancat amb el 5 a 22 final.

Les jugadores més destacades del Mataró han estat Anna Espar, que ha anotat un total de vuit gols, i Alba Bonamusa i Danijela Jackovich, amb tres gols cadascuna.

Per part del Catalunya, la portera Anna Horvath i Susana Diaz, amb dos gols cadascuna també han estat les més encertades cap a porteria. Ángela Ruiz s’ha quedat amb només una diana.

El Catalunya jugarà el proper partit d’aquesta segona fase amb el Sant Andreu, i també espera rival en el sorteig de la Copa de la Reina, mentre que el Mataró està preparat per a la remuntada en el partit de tornada de quarts de final de l’Eurolliga davant l’UVSE hongarès, ja que en el partit d’anada va ensopegar i va perdre per una diferència de només tres gols.