El Barça ha superat el Santa Teresa
@FCBfemeni

Els partits contra el Santa Teresa han estat, últimament, sinònim de golejada. Aquest dissabte, el Viejo Vivero, amb presència limitada de públic, ha vist com el Barça els superava per 0 a 3, lluny d’algun dels últims resultats entre els dos conjunts. Els barcelonistes recorden el 9 a 0 de la primera volta, però més enllà també hi ha un 10 a 0 del setembre de l’any 2017. A l’altra banda de la balança hi ha una derrota inesperada per 2 a 0 de mal record del gener del 2017 que va significar dir gairebé adeu a la lliga de la temporada 2016-2017. Aquest triomf no fa més que refermar el més que possible títol de lliga de les blaugrana, que sumen 18 victòries en 18 partits amb 90 gols a favor i només tres en contra.

Samarreta reivindicativa del 8M

La prèvia del partit ha quedat marcada per les samarretes reivindicatives que han lluït els dos equips. Les jugadores del Santa Teresa, amb una samarreta blanca, i les del Barça, amb una de blaugrana, amb el lema 8M i unes consignes feministes.

El Santa Teresa aguanta a la primera part

El Barça havia guanyat amb comoditat el Fortuna Hjorring a la Champions per un clar 4 a 0. Ben aviat el partit s’ha decantat cap a les blaugrana amb el gol inicial d‘Alexia Putellas en el minut vuit de partit. Tot i el domini barcelonista, les extremenyes han aconseguit mantenir la porteria a zero fins arribar al descans amb algun moment de domini local, fins i tot.

Golejada a la segona

Tot just començar la segona meitat, Jenni Hermoso ha fet el 0 a 2, que deixava l’enfrontament encarrilat per a les de Lluís Cortés. El 0 a 3 ha trigat a arribar, però ha valgut la pena. Patri Guijarro ha fet un xut des de 30 metres que ha sorprès la portera del Santa Teresa. La curiositat del partit ha estat el debut d’Ari Mingueza, germana del jugador del primer equip Òscar Mingueza.